31 Mart 2013 Pazar

Koruyucu Türkçe Dublaj İzle - İndir




Film Türü : Aksiyon, Suç , Gerilim
Yapım Yılı : 2012
İMDb Puanı : 6.5
Oyuncular :  Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon 


Eski üst düzey bir ajana (Jason Statham) iki önemli görev verilir: önce 'kötü adamlar' tarafindan kaçirilan 12 yasindaki Chan adli Çinli bir kizi kurtaracak ardindan Rus Mafyasini, New York sehrinin yozlasmis polislerini ve diger kötü adamlari alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir.
Aşağıdan Türkçe Dublaj Olarak İzleyebilirsiniz.
İyi Seyirler...



Pardus 2013 Türkçe Full İndir


Pardus 2013 Türkçe Full İndir

Tubitak tarafından geliştirilmiş olan ve ücretsiz dağıtılan Pardus 2013 işletim sistemini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Pardus 2013 Gnome (32 Bit)

Pardus 2013 Gnome (64 Bit)

Pardus KDE (32 Bit)

Pardus KDE (64 Bit)



Microsoft Office 2013 Professional İndir (32-64 Bit)


Microsoft Office 2013 Professional İndir

Merhaba Arkadaşlar Microsoft Office 2013 sürümünü sitemizden rahatlıkla indirebilirsiniz.
Microsoft, Windows 8`in deneme sürümlerinden sonra beklenen Office 2013 finall sürümünü de yayımladı. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız haberlerde Office 2013`ün deneme sürümünün yaz ayları içerisinde her an gelebileceğini belirtmiştik. Ardından da ortaya çıkan logo ve ekran görüntüleriyle Office 2013`e yaklaşıldığı anlaşılmıştı.

Tıpkı Windows 8 gibi olan yani kullanıcı önizlemesi olarak çevirebileceğimiz sürüm Home Premium paketini kapsıyor. Microsoft Office 2013 Home Premium paketinde Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access ve Publisher programları bulunuyor.
Tek hesapla 5 bilgisayara kuruluma izin veren Office 2013 aynı zamanda tam bulut uyumuyla da birlikte geliyor. SkyDrive desteği sayesinde isterseniz tüm dosyalarınızı anında buluta yedekleyebilir, böylece kaydetmeme gibi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Serial
6QFDX-PYH2G-PPYFD-C7RJM-BBKQ8
BDD3G-XM7FB-BD2HM-YK63V-VQFDK

32 Bit İndir

64 Bit İndir





Artisteer 4 İndir - Crack



Merhaba Arkadaşlar Artisteer programı ile Joomla, Drupal, Wordpress, DotNetNuke skins, ve blogger temaları yapabilceğiniz bir programdır, program içersinde hazır birçok tasarım, tema mevcuttur, bu temalar üzerinden kendi temalarınızı yapabilir yada 0 dan kendi temalarınızı oluşturabilirsiniz.
Çok iyi grafik, css gibi bilgileriniz yoksa program sayesinde sizde kendi temalarınızı anlık görerek (arkaplan ekle, menü renkleri değiştir, menü başlık resimleri ayarlama, footer ayarlama, sağ sol blok ayarlama v.b) yapabilir kayıt ederek sitelerinizde kullanabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri
 Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7
Intel or AMD processor 1500 MHz or higher
Disk Space: 100 MB
RAM : 512 MB
.Net Framework 2.0 




İlk Olarak Burdan Artisteer 4 Programını indirip kuralım.
Daha Sonra aşağıdaki Hemen İndir`e Tıklayarak Crack dosyasını indirelim.
İndirdiğimiz Dosyayı Rar dan çıkaralım.
Artisteer.exe adlı dosyayı program kurmuş olduğumuz yere atalım 
Gelen soruya evet diyelim.

Rar Şifresi:www.dbasoft.blogspot.com



Eskişehir Harlem Shake

Her şey arkadaşımın Facebook'tan yolladığı davetle başladı. Sonra benide bi merak sardı, nasıl olacak diye merak ettim ve ilkide merak etmişim. :)
Bu kalabalık içinde kendimi bulamadım la. :D

Hiçte gidesim yoktu ama havaya baktım günlük güneşlik, arkadaşı aradım hadi Harlem Shake yapmaya gidelim dedim. Dünden hazırdı zaten, hemen gidelim dedi. Espark'a vardığımızda ilk Media Markt gezmek olur genellikle, o yüzden hemen çıktık yukarı biraz gezindikten sonra 'hadi aşağı inelim' dedim. İniş o iniş bi daha yukarı çıkmadık. Ortam mükemmel müzikler mükemmel daha ne olsun diyerek devam ettik. Saat yaklaştıkça alan dolmaya başladı 'Amba kalabalık oldu la' dedim kendi kendime. Bide arkada Skrillex-Bangarang çalıyordu zor tuttum kendimi çıldırmamak için. Saat geldiğinde de herkes şuursuzca Harlem Shake yaptı. :D 1-2 deneme yaptırdılar, İlkinde kimse çıldıramadı daha kimse alışamamıştı herhalde. İkinci denemede grubun yarısından çoğu yapmıştır. Üçüncü tekrarlayışımızda da bi reklam söylettirdiler bize 'Enerji Geliyorum Demez' diye. Söyledikten sonra da tüm grup şuursuzca Harlem Shake yaptık ve piston aşağı diyerek olay yerinden uzaklaştık. Eğlenceliydi evde oturmaktansa gittik Harlem Shake yaptık geldik. 

Etkinliğin sayfasında da 'Akşam haberlerde izlersiniz' yazmışlar haydi bakam göreceğiz inşallah.

Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda Full İzle - VK Tek Part

Orjinal İsim: Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda
Yapım yılı: 2013
Yönetmen: Erol Özlevi
IMDB Puanı: 5.4/10
Filmin Türü: 2013 Filmleri izle, Komedi filmi izle, Manşet Filmler, Romantik film izle, Vizyondaki Filmler izle, Yerli Filmler
Filmin Dili: Türkçe
Oyuncular: Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Sedef Avcı, Sinem Kobal
Etiketler: Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda Full HD izle, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda izle, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda Tek part izle



İlk film olan Romantik Komedi’nin devamı niteliğindeki Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda filmi, bir grup insanın ilişkilerine dair komik bir film aslında.

Düğün için gün sayan Esra’nın arkadaşı Didem de arkadaşları arasında tek bekar kalacağı için sevgilisi Cem’i evlenmeye ikna etmeye çalışacaktır. Ancak kariyer planları yapan Cem, yeni bir film için çekimlere başlayacaktır. Bu durum Didem’i iyice kızdırır. Cem’i takip etmeye başlayan Didem, Cem ve diğer erkeklerin Antalya’da bir otelde bekarlığa veda partisi vereceklerini öğrenir. Bunun üzerine kızlar otele bir şekilde girmenin yollarını ararlar.

2012 Şubat ayında gösterime giren film Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda’nın yönetmenliğini ilk uzun metraj filme sahip Erol Özlev yaptı. IMDb kullanıcılarından 5.4 puan alan filmin kadrosunda Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Sedef Avcı ve Sinem Kobal gibi ünlü isimler yer almakta

30 Mart 2013 Cumartesi

Bilimin Büyüsü: Festo BionicOpter


Robot Endüstrisi Sınırları Zorluyor:

Teknolojik ARGE çalışmalarına oldukça yatırım yapan Festo isimli endüstriyel şirketin uçan robotlar konusunda deneyimli olması çok güç gibi görünen bir çalışmanın hayat bulmasında oldukça etkili oldu.




 Festo BionicOpter



Güç gibi görünen çalışma uçan bir helikopter sineği(yusufçuk) robotu yapmaktı; çok daha mikro formda tasarım ve ekipman geliştirmek

Blogger Alışveriş Teması

Blogger Alışveriş Teması


Blogger üzerinden ürünlerinizi satabileceğiniz hoş bir alışveriş teması iki farklı linkten indirebilirsiniz.

Turbobit

Letitbit


Windows 8 Tüm Sürümler İndir Türkçe


Uzun zaman önce piyasaya sürülen windows 8 tüm hızıyla yayılmaya devam etmekte.Farklı görünümüyle gözleri üstüne çekiyor.Ben denemedim ama siz deneyebilirsiniz.Sizde kullanmak isterseniz aşağıdaki linkten tüm sürmlerini indirip kullanabilirsiniz. Türkçe ve 32 bit ve 64 bit seklinde indirebilirsniz. 


Windows 8

Serial: BN3D2-R7TKB-3YPBD-8DRP2-27GG4 (Windows 8)
Serial: NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4 (Windows 8 Pro)



İnternet Download Manager İndir + Crack

İnternet Download Manager İndir
Merhaba Arkadaşlar Bugun sizlere İnternet Download Managar programını kurmayı ve Crack yapmayı resimli bir şekilde analtıcağım.İnternet download manager indirdiği dosyaları parçalara bölmesiyle indirme hızını maximum yapar ve kolayca indirme yapabiliriz.



İnternet Download Manager İndir + Crack

İnternet Download Manager İndir + Crack


İnternet Download Manager İndir + Crack

İnternet Download Manager İndir + Crack

İnternet Download Manager İndir + Crack

İnternet Download Manager İndir + Crack








Rar Şifresi:www.dbasoft.blogspot.com

29 Mart 2013 Cuma

Grafexa V1 Blogger Teması - Yapım Aşaması - İlk Tema Düzenlemem

Merhaba arkadaşlar, şimdi size görenin istediği bir temayı, kendi editlediğim bir temayı göstereceğim. Oğuzhan Cabbaroğlu'nun ProBlogger Temasının editlenmiş halidir. Şimdilik adının duyurana kadar önizlemesiyle idare edin.

ProBlogger teması önizlemesi için tıklayın.
Grafexa V1 temasının CANLI önizlemesi için tıklayın.

Alt alta karşılaştıralım.

Önce


Sonra


Bu temayı yakında düzenleyeceğim büyük bir çekiliş ile dağıtacağım. Bütün bloggerleri bu çekilişte görmek isterim. ;)

Memleketimize Dünyanın En Hızlı İnterneti

Dünyanın en hızlı interneti fiber internet, Türk Telekom altyapısı ile ülkemizde. Ülkemizde Dünyanın çevresinden 4 kat daha uzunlukta kurduğumuz dev fiber altyapının ülkemizde ulaşmadığı sokak, mahalle kalmayacak. 


Fiber internetle en son haberler, filmler, diziler hiç takılmadan izlensin; uzaktaki sevenler yanınıza hiç beklemeden, kesintisiz gelebilsin diye ülkemizde fiber internet altyapısı kurduk. Bundan sonra Türk Telekom fiber optik altyapısını kullanan İnternet Servis Sağlayıcıların sunduğu fiber internet hizmeti ile 6 dakikada DVD, 58 saniyede 300 resim, 4 saniyede ortalama 50 dosya indirebilecek, akıllı evinizde çok akıllı ve çok hızlı bir iletişim ağı kurabileceksiniz.

Türk Telekom fiber altyapı detayları için tıklayınız.

www.facebook.com/TurkTelekom
https://twitter.com/Turk_Telekom

"Türk Telekomünikasyon A.Ş. kurduğu fiber internet altyapısını talep eden internet servis sağlayıcıların hizmetine; internet servis sağlayıcılar da bu hizmeti kendi abonelerine sunmaktadırlar.  Abonelerden kaynaklanan hız kısıtlamaları, sunucuların veya bilgisayarın performansı, hatların yoğunluğu gibi etkenler hizmetin hızını ve kesintisizlik durumunu etkileyebilir. Arthur D Little&Exane BNP Paribas’ın Mart 2011 tarihinde yayınlanan “Superfast Broadband: Catch up if you can” isimli raporunda farklı teknolojiler kıyaslanmış ve sonucunda  fiber internetin en hızlı internet olduğu tespitine yer verilmiştir."

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pinfinity Blogger Teması

Tema Önizleme
MusiMag Blogger Teması

Tema Özellikleri
Tema SahibiSora Templates / @soratemplates
AçıklamaPinterest.com sitesinden ilham alınarak hazırlanmış olan tema sade ve şık bir tasarıma sahip. İçeriğe göre genişliği ve yüksekliği değişen gönderi boyutları tasarıma canlılık katıyor.
Uyumlu Olduğu Tarayıcılar   


İndir - Demo

Blog Yazılarınız Twitter Hesabınızda Otomatik Yayınlansın

Twitter, her geçen gün kullanıcı sayısını arttıran bir platform ve Facebook'dan çok daha fazla aktif blogcunun olduğu bir ortam. Hal böyle olunca blog yazılarını şöyle bol takipçili bir twitter hesabında yayınlamak bize oldukça iyi trafik kazandırabilir. Ancak blog yazılarımızı manuel olarak eklediğimizden her yazı için twit atmak mümkün olmuyor. Özellikle blogunu sık güncelleyen blogcular için bir çare bulunması şarttı.

Bugün sizlere bu sorunu ortadan kaldırıp blog yazılarınızı twitter hesabınızda nasıl otomatik olarak yayınlayabileceğinizi anlatacağım.
Google'ın ücretsiz rss servisi olan Feedburner'ı kullanacağız. Bu soruna çözüm getiren birkaç yöntem daha bulmuştum ama hiçbiri Feedburner kadar kullanışlı ve basit değildi.

Öncelikle bu işlemi yapabilmeniz için bir Google ve Feedburner hesabınızın olması gerekiyor. Ben hesabınızın olduğunu varsayarak bu kısmı atlayıp direk anlatıma geçiyorum.

İlk olarak Google Feedburner adresine gidin ve yayın yaptığınız rss linkinin üzerine tıklayın;



Daha sonra açılan sayfada üst kısımdan "Publicize" yi seçin



Publicize kısmına gelin ve sol menüden "Socialize" yi seçin.



Publicize ➜ Socialize kısmına geldikten sonra aşağıdaki gibi ayarları uygulayın.
Buradaki "Add a twitter account" kısmından twitter hesabınızı bağlayın.




Ayarlayı yaptıysanız alt kısma inin ve "Save" butonuna tıklayın.

Twitter hesabınıza gönderilen yazı linkleri yine bir Google servisi olan Google Url Shortener tarafından kısaltılıyor bu da twitterda karakter sınırlaması olduğu için büyük avantaj.

İyi bloglamalar...

Korkusuzlar: Courageous Türkçe Dublaj izle – Tek Parça HD

courageous Korkusuzlar: Courageous Türkçe Dublaj izle   Tek Parça HD
Filmin IMDB Puanı: 6.5/10
Filmin Sinemalar Puanı: -/10
Filmin HDFilmsitesi Puanı: 6.2/10
Yapım Yılı ve Ülkesi: 2012 – ABD
Gösterim Tarihi:26 Ağustos 2011
Filmin Yönetmeni: Alex Kendrick
Filmin Senaristi:Alex Kendrick
Filmin Oyuncuları: Alex Kendrick, Ken Bevel ve Kevin Downes
Film Türü: Dram
Film Süresi: 129 dakika
Film Konusu: 4 Ayni meslek grubundan insan ve 4 farklı hayat üzerine konu edinilmiş bir film.